Powered By Blogger

2011. július 9., szombat

séta 1, séta 2

Van a közelben egy szép kisváros - Nördlingen-,szinte minden alkalommal amikor itt vagyok bemegyünk sétálni,ez volt a terv tegnapelőtt, és ma is,de az eső,ami itt gyorsan jön nyáron, csak nagyon rövid sétát engedélyezett, íme néhány kép a kedvenc házaimról :





és mindig látok szép öreg ajtókat,ablakokat :




De az eső elől "be kellett" menekülni a közeli bevásárlóközpontba,aminek persze haszna is volt,kaptam 3 nagyon inspiráló újságot,remek ötletekkel,igyekszem közkinccsé tenni valamikor a legjobbakat.

Minden nagyon szép,minden nagyon jó,de kicsit mégis hazavágyom,pedig most rekordot döntöttem,mert eddig mindig három nap után már elkapott némi honvágy,most meg csak a 6.napon....de igyekszem feltalálni magamat,neki is álltam a hajócskacsipkézésnek újra,az eredmény , íme :


Ha karácsonyra hópihéket szeretnék ajándékozni,azt hiszem a következő hetekben szorgalmasan kell gyakorolnom.

3 megjegyzés:

  1. Szép helyeken sétálgattatok.Itt meg olyan meleg van, nehezen bírjuk.
    Gyönyörűek a kezdetek a hajócsipkézésben! Ügyes vagy!
    Tarts ki ,itthon minden rendben, csak a kicsik keresnek nap- mint nap.
    Ajándékozzátok ezt a néhány hetet egymásnak, pihenjetek sokat!
    Puszi

    VálaszTörlés
  2. Jaj, de irigylem a hajócsipke tudásodat! A fényképekről pedig a szép míves postaládájuk tetszik. Nálunk miért cseréltette le őket a Posta ezekre a szörnyű, egy lábas, igénytelen vacakokra?

    VálaszTörlés
  3. Évám,és kedves Iluj,köszi,hogy benéztetek,a kicsik már nagyon hiányoznak,a hajócsipkézéssel küzdök rendesen,de nem hagyom,hogy kifogjon rajtam - remélem !!

    VálaszTörlés