Powered By Blogger

2011. július 23., szombat

frivol,frivooool...

Csak nem hagy nyugodni a gondolat,hogy megbirkózzam ezzel csábítóan szép,ám nem olyan egyszerű technikával ( vagy csak nekem állnak az ujjaim nehezen a hajócskákra )
Persze az is lehet,hogy ha a netes szörfölés helyett is gyakorolnék ,akkor jobban alakulna a dolog.Na,de akkor hova lész a vadász ösztön ????? - mikor a kisördög mindig ott motoszkál bennem a laptop előtt,hogy hátha most fedezek fel kihagyhatatlan recepteket,ötleteket,mintákat,vagy csak egyszerűen hangulatokat,szép gondolatokat.
Hát igen a virtuális világ,olyan közel tud hozni mindent, csak nem szabad elfelejteni,hogy az értékes időnkből mennyit áldozunk fel oltárán.
Készen van az első szívecske.No,ha gyorsan fejszámolok, egy kb. 2 m-es fenyőfára,ha ilyennel szeretném díszíteni,háááát megszámlálhatatlannak tűnő sok csomót kell készíteni,de biztosan gyönyörű lenne,és mire az összes dísz elkészülne,bizton begyakorolnám az egészet.Na ezen még évődöm egy keveset,de ahhoz kell még egy kávé....


Eső mentes, szép hétvégét mindenkinek !

2 megjegyzés:

  1. Köszi Vera,- lehet,hogy tényleg csak idő kérdése,abból meg nekem most akad bőven itt - no persze otthon a kertes házban ez korántsem lenne így - de ennek az önkéntes "házi őrizetnek" ez az előnye bizonyosan megvan ( férj uram a hétfői napot robotolja az irodában )

    VálaszTörlés