Powered By Blogger

2012. január 15., vasárnap

tél..igazi téli hangulatban

Csendes, télies hétvégém volt. A család, ki-ki a maga útján,nekem meg volt időm egy kis friss dekorációra - amolyan ötpercesre - a kinti hideget ellensúlyozni,benti meleggel. Készítettem egy fadobozt is " varázsládának " egyik kedves óvónőnek ígértem meg,hogy a délutáni műhelyfoglalkozásához dekupázsolok egy dobozt,egy jelképes varázsládát.
Volt időm olvasni is,pihenni is, de valahogy mégis, olyan magányosnak érzem magam ezeken a család nélküli hétvégéken. Jó,jó, de mégsem jó. Na, erre szoktam mondani magamnak,hogy "annak kell örülni ami van,nem azon búslakodni ami nincs. Milyen egyszerű ezt kimondani,de milyen nehéz így érezni !!!! - de már nem sokáig lesz így ! -remélem.



ja,és kora reggel havat söpörtem.....nem túl nagy lelkesedéssel.

10 megjegyzés:

  1. Szép hétvégéd volt, nyugis, eredményes, derűs
    adjon ez erőt a nehéz percekben is, ha ilyen jönne a jövő héten

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélhetőleg annál nagyobb nehézség,mint,hogy korán kell ébrednem nem vár rám,no meg az estleges további havazás,de ennyit bőven ki lehet bírni.De nagyon kedves tőled a biztatás,köszi !

      Törlés
  2. Drága Barátném! Ne szomorkodj, reggel együtt nyitjuk az óvodát, én korábban megyek, hogy egy kávé még beleférjen!
    Várlak Téged is egy teára vagy kávéra!
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én is igyekszem, remélem havat nem kell söpörni !

      Törlés
  3. Együtt dolgoztok??????Ó,de jó lehet!
    Csodaszép a mécsesed,a csésze a jácinttal és a doboz:MINDEN!
    Igen,ismerem ezt a magányt, ha meg itt nyüzsögnek,akkor meg nem tudok alkotni....Nekem ma unokás napom volt....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh,mi együtt nőttünk fel, és életem legszebb napjaiban Èvàm mindig ott volt velem,sőt nekem kettő fogadott tesóm van,mert Èva húgát is legjobb barátnőként szeretem. Unokás nap,biztosan szép volt,remélem majd engem is megajándékoz az élet ezzel az érzéssel,ha eljön az ideje.Köszönöm elismerő szavaidat,szép napokat kívánok !

      Törlés
  4. A varázsdobozod és a mécses is csodaszép! Az előző bejegyzésedben olvastam, hogy hamarosan együtt lesz a család.....minden egyes nappal közelebb jutsz.......adjon Neked erőt ez a tudat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Nagymamis,örültem,hogy itt jártál nálam,köszönöm a biztatást.Bár a család teljes létszámában csak ünnepekre van együtt,de mi ,a férjem és én,- igen,mi hamarosan ismét együtt élhetjük a hétköznapokat is,ami igen-nagyon fontos, még egy stabil házasságban is.Hiszen nem csak a gyermekeim apja,hanem az életem társa,jóban-rosszban,de ezt 750 km-s távolságban nehéz megélni.

      Törlés
  5. Kedves Éva!Olyan szépen írtál... hogy nincs mit hozzá füznöm.... helyesebben legyen úgy ahogy szeretnéd azt kívánom....Tiszta szívemből.... tudom milyen fontos....

    Ez a doboz kolekció nagyon szép ...Szép hetet!!!!!!!!
    Jó ha van jó barátnő...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked is szép hetet kedves Vera,igen barátok és barátnők nélkül milyen hiányos volna az életünk .

      Törlés