Powered By Blogger

2011. június 26., vasárnap

az első párnák...

Az első párnás projektem évekkel ezelőttről,arra már nem is emlékszem,hogy mennyi idő kellett a megvarráshoz,de azóta csak 1-1 db-t készítettem ajándékba.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon ötletesek, nekem tetszenek ebben a formában is.

    VálaszTörlés
  2. Uram Isten! Ezzel akarsz minket sokkolni? Van türelmed... Gyönyörűek. Ezekben mi volt?

    VálaszTörlés
  3. Krisztina,- semmi sokk hatás-,akkor terápiás céllal készítettem őket volt egy kis boltom,ahol szerettem volna egyedi,kézműves apróságokat is bevinni a kínálatba,de a folytatás nem egy siker történet,így aztán nem is készültek sokáig efféle időt és türelmet igénylő dolgaim.

    VálaszTörlés
  4. HÚÚÚ de kár!!! Pedig ilyen bolt (is) nekem is az álmom volt mindig! Mi történt vele? Nem ment? Kreatív bolt volt?

    VálaszTörlés
  5. Krisztina kérdésedre röviden : Ablakzsiráf volt a neve,könyv,kreatív,papír-írószer volt a profil,nem volt rá fizetőképes kereslet,és nagyon rövid idő után kezdett zuhanni lefele a bevétel.Rosszkor 2007 ősz kezdtem.De ,mint mondani szokták minden rosszban van valami,ha nem is jó - de tanulságos - a vállalkozáshoz sok-sok nélkülözhető pénz kell,és lehetőleg ne a klasszikus kiskereskedésről álmodozzon az ember lánya,mert a békebeli kis boltoknak letűnt a koruk,az online kereskedés,a multik nem hagynak nekik teret.Drága tanuló pénz volt.

    VálaszTörlés
  6. Ez egyáltalán nem a Te hibád! 2007-től kezdődött a válság. Én is kitaláltam azóta több TUTI üzletet, de egyikre sem volt fizetőképes kereslet. Még 5-10 év, és rendbe jönnek a dolgok, (vagy eltűnünk a süllyesztőben)akkor csináld majd meg újra! Én is meg fogom csinálni minden ötletemet. Az Ablakzsiráf név eleve telitalálat, és egy békebeli kisbolt...olyan kis gyönyörűen berendezett...nekem is az álmom! Meg kell majd csinálnod egyszer újra!!!! Menni fog egy normális gazdaságban, hidd el!

    VálaszTörlés
  7. Hű, micsoda látvány!
    Csodásak!

    VálaszTörlés