Powered By Blogger

2013. április 20., szombat

vendégségbe - ajándék a konyhámból..

Barátokat látogatunk este, és ehető ajándékra gondoltam, citromos pohárkrém készült, rengeteg ilyen kis üveget sikerült már összegyűjtenem, így most legalább csökkentem a készleteket.

De puding próbája az evés, biztos ami biztos a családdal leteszteltettem, jó volt a minősítés, talán akkor nekik is ízleni fog.
Eredetileg kis mécsestartónak gondoltam az üvegeket, de az majd karácsony tájékán készül az belőlük.

10 megjegyzés:

  1. Öröm ilyen ajándékot kapni. Benne van az ajándékozó munkája.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már - vendégség után - bizton tudom, hogy örültek is, ízlett is, azt hiszem ezt máskor is megteszem. Szép napokat kívánok neked kedves Éva, munkában, konyhában, és a szabad idődben is .

      Törlés
  2. nagyon ötletes, tetszik, gratulálok
    én is sok üveget gyűjtök, de ezt nem ismerem fel, mi volt benne eredetileg, kaviár? (nekem bébiételes van sok, azzal is meg lehetne próbálkozni talán, bár nem ilyen lapos, könnyen kanalazható, magasságú üveg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Katalin ! Ezek az üvegek eredetileg is nasit tartalmaznak, - akkor szoktam kapni 1-1 , ha nagyon nagyon vágyom valami édesre. ( http://www.gupuds.com/de/ ) kevéske van benne, de finom, bevallom először az üveg tetszett meg , és csak utána derült ki, hogy ami benne van az finom. Szerintem a bébiételes is teljesen jó erre a célra.

      Törlés
  3. Hahóóó!!Van itt valaki?
    bocsika

    VálaszTörlés
  4. hahóóó!
    (kiabálhatok én itt)

    VálaszTörlés
  5. oksi, értem, nem jövök többet :(

    VálaszTörlés