2012. július 20., péntek

helyzet..... és mindig van egy kifogás...vagy csak "nyafogás" ??

Olvasom a sok szép és jó blogot, aztán a sajátom, csak marad ,marad ..elmarad. Valójában velem nem történik semmi érdekes.
Most "bűntibe" teszem magam, mert mindenre találok valami kifogást, leginkább az égetően fontos nyelvtanulásra. Hiába tudom, hogy most ez kellene a legfontosabbnak lenni, mindig kreálok valami magyarázatot rá, hogy miért is nem haladok vele. Na , jó, azért azt mégis csak mellékelhetem, hogy'autodidakta' módon nyelvet tanulni, tán még a fiataloknak sem könnyű, hát még a sok x-n túl. Pl...most gyorsan főznöm kell, ...ja, készen van a mosógép, ..hopp, át kell ültetnem ott azt a virágot, már megint poros minden, jaj, és a facebook ! a blogok  , a sok sok jó és rokonlélek ember, akiket felfedeztem....többnyire ezek az eltérítőim a tankönyv mellől. Az életem szép és nyugodt,mert  a rengeteg problémát - ami van !! - de ha fejre állnék sem tudnám megoldani ( svájci frank árf. stb)" jegeltem" és próbálok koncentrálni a sorrendben fontosabbra, nyelvtanulás ,álláskeresés.
 Ééés 'Uram bocsáss, örülök annak, hogy a sok év(  6-8 , már nem is tudom, de nagyon sok) , távházasság után, és túl a gyermeknevelésen, újra normálisan éljük a hétköznapjainkat, örülve a másiknak, meg a mögöttünk levő 29 közös évnek. Igyekszünk kihasználni a lehetőséget, a hétvégi csavargásokkal, kirándulásokkal . Hétfőtől - péntekig meg igyekszem szebbé tenni egy uram meglehetősen stresszes életét. Afféle régimódi stilusban, reggeli becsomagolva, ebéd az asztalon, ing reggel frissen vasalva, hát mi, márcsak ilyen régimódi pár vagyunk, de cserébe , mindig ott áll , és állt mögöttem biztosítva a család életéhez szükséges javakat. Hálás vagyok érte, hogy a négy gyerekünkkel sokáig otthon lehettem . Mikor megismerkedtünk egyetemista voltam ( azóta sem fejeztem be ) csak feleség és anya akartam lenni, így is lett. Most szeretnék kicsit - részmunka idős - dolgozó nő és feleség lenni, na , ezen a projekten még van mit tenni !!
horgoltam :
főztem:
és minden nap dícsérő szavakkal növesztgetem a balkonon a bazsalikomot ...

..ami ebben a hűvös időben, inkább visszafele akar menni. Jaj, a törpe ! - igen, tudom , giccses, de olyan vicces pofija van, hogy nem volt szívem ott hagyni a bolhapiacon, no, meg, hát próbálunk beilleszkedni, és itt nincs kert törpe nélkül ...hehehe..
a legutóbbi csavargáskor készült :Mindenkinek köszönöm akiket olvasok, a sok jó bejegyzést,  a blogozás, a facebookozás nagyon hasznos tud lenni, mert izgalmas, pozitív értékeket ad, rengeteg ÉRTÉKES lelkű ember van a világháló nélkül valószínüleg soha nem tudhatnék róluk, nekem fontosak.
Ja, és hogy mi a bünti ?? bezártam a kedvenc újságjaimat a szekrénybe, a kulcsot betettem a férjem táskájába , az meg egész nap az irodában van ...addig tart, amig az első lecke ( 2.osztályos olv.könyv ) szavait meg nem tanulom !!

6 megjegyzés:

 1. Nem maradhat semmi ki az életből, ha van rá mód, hogy behozzuk a hiányokat. Legfeljebb fordított sorrendben, mint ahogy elvárják tőlünk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez így igaz,de hát végül is csak magunknak tartozunk elszámolással, hogy mikor mi a fontos, vagy fontosabb . Jól is van ez , bár néha megfelejtkezünk a lényegről, életünk csak egy van.

   Törlés
 2. Nagyon jó volt olvasni, amit írtál!!! :)
  Szép az életed, tényleg, és az a legfontosabb! Annak örülj, nagyon ritka a mai világban.

  VálaszTörlés
 3. szupi blog. feliratkozom az olvasóid közé ha lehet:)

  látogass el hozzám, ha tetszik a blogom,iratkozz fel olvasóim közé:)

  bautyandfashion-makeup.blogspot.hu/

  puszi

  VálaszTörlés