Powered By Blogger

2012. május 6., vasárnap

anyák napi pogácsa

Megsütöttem életem első medvehagymás pogácsáját. A mennyiséget rendesen elméreteztem, mert akárhogy számolom, csak ketten vagyunk itt, és megint a "nagycsaládos" mennyiséggel dolgoztam. Hiába a szokás hatalma ! Lehet, hogy míg a vonatra várunk Münchenben délután, ezt kellene árulnom a pályaudvaron ?? Fiam érkezik otthonról, remélem jó éhesen, különben oda az a pár deka, amit nagy nehezen lefaragtam az elmúlt hetekben ! - bár szerintem azt már a kóstolással sikeresen visszaszedtem, de olyan üde , friss , csábító illata van a medvehagymának, nem lehetett csak egyet enni belőle !!!! - hehehe nem is fogyozom ám, csak igyekszem kevesebbet enni, újra, és újra, és újra ............. amíg meg nem látok valami fincsi, kihagyhatatlan ennivalót !




- ez volt életem első Anyák napja, amit születésem óta nem otthon éltem meg ! nem mondom, hogy könnyek nélkül menne, de igyekszem ! Szép, örömteli napot minden édesanyának, és azoknak is akik köszöntik őket !

3 megjegyzés:

  1. óhh, összefut a számban...

    így készen nem lehet lefagyasztani??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem kell fagyasztani, jól termeltek a fiúk !!!

      Törlés
  2. Nagyon guszta, én is készülök egész héten sütni, aztán mindig elmarad. Pedig még van medvehagymám!
    Gondoltam ám Rád, hogy nem lehet könnyű ezt a napot mindenkitől távol tölteni, de ugye tudod, hogy a gyerekeid, anyukád nagyon szeretnek:)
    Ölellek!

    VálaszTörlés