Powered By Blogger

2011. szeptember 18., vasárnap

őszre hangolva

Ebben a csodás napsütésben nehéz arra gondolni,hogy az ősznek vannak komorabb arcai is.Élvezzük a napsütést és titkon sokszor elismételgetjük,jaj csak sokáig így legyen.Én a kellemes időt bütyköléssel töltöttem,készült a bejárati ajtóra őszi koszorú,"mese"gombák-már csak gesztenyét kell gyűjtenem köréjük.



Legifjabb lányom megkért,hogy s.o.s. kellene neki valami apróság ,amivel egy kedves ismerősét szeretné köszönteni,neki készítettem gyorsan egy levendula párnát.

Hát, ennyi fért bele a napsütéses őszi hétvégébe.Reméljük lesz ilyen több is,mert jó volna még kirándulni is.nagyon szeretem az őszi erdő varázslatos színeit.
No,akkor most jöjjenek a megszáradt ruhák,és a vasalás - hát inkább gombákat varrnék ,de nagyon úgy néz ki,hogy most is rám várnak,mint mindig......de talán,ha manókat is varrnék ????? - talán besegítenének,egy próbát biztosan megérne !!!!

3 megjegyzés:

  1. Pont ma gondoltam én is, hogy a nyári ajtódíszt ki kellene cserélni őszire. Szép lett a dísz, a gombák és a levendula párnácska is! Ha varrsz ilyen szorgos manókat, küldhetnél nekem is.....jól jönne egy kis segítség!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Nagymamis,ha be jön a manó projekt - fogalmam sincs mikor fogom megvarrni - átirányítom hozzád,de minimum klónozom,mert biztosan vagyunk néhányan akiknek jöhetne a manóktól is a segítsék.

    VálaszTörlés
  3. Manocskák nekem is jó lenne. Küldjél erre is..
    Szép a díszed, ebből a melegből is elég, de az ősz esőt, hideget hoz...Remélem szép hosszu ősz lesz, és lesz időd még készíteni ilyen szépségeket. Gombát hogy varrtad?
    Szép estét!

    VálaszTörlés