2011. szeptember 12., hétfő

vagyok,csak ...

Beindult a megszokott hétköznapi verkli.Munka,háztartás,ügyek-bajok,stb. - és minden nap csak gondolatban jutok el a kézimunkázásig,ez nem jó!!!- talán lassan mindenki és minden "hadrendbe" áll,a kezem meg a kézimunkázásra.Pótlom a hosszú szabi miatt elmaradt nyári nagytakarítást az egész házban.
De volt most egy nagyon kedves "dolgos" hétvégénk. Édesanyám a múlt héten ünnepelte a 70. születésnapját,- hál'Isten korához képest nagyon fitten - magam pedig újabb esztendőt éltem le a negyvenes éveimből,erre hívtam össze a családom, egy fincsi ebédre, szombatra.a gyerekekkel együtt főztünk.Ünnepeltük a szülinapokat.

Szigorúan megkértem a gyerekeimet,hogy ők legyenek az ajandékok,és senki ne költekezzen,mert úgyis rengeteg kiadásuk van,..na ezt nem teljesen tartották be ( én sem )így szívemnek - lelkemnek nagyon kedves apró kis meglepikkel szereztek örömöt,kaptam édes sünit az őszi dekorációhoz,szép virágokat,isteni bonbont,bádog kannákat(magamtól-magamnak)
Kedves barátosnémtól gyönyörű levendula párnát,amit ő hímzett,varrt.
Tesóméktól fincsi bort,szép pillanatokhoz.Drága,jó szüleim szeretetteljes szavait.
Egy képet az Északi-tengerről,ahová nagyon-nagyon szeretnék egyszer eljutni hites páromtól-hites párommal.
mindez képekben :

Igaz,hogy szinte a teljes napot a konyhában töltöttem,de ez most öröm volt és nem fáradtság,mert a szeretteimnek készült,és a szeretetről szólt.

Még egy ajándékom is volt,afféle magamtól-magamnak akcióban,az az édes kis bugyor,a meskán vettem,igazi kincs,nagyon ügyes kezek alkották,ebben laknak most a hajócskáim,munkára várva.

....és elárulom mi volt a meglepi az anyukámnak,a virágok mellé,70 db különleges tulipánhagyma,amit nagy kertész apukám elültet neki,hogy jövő tavasszal együtt gyönyörködjenek bennük ....Istenem,remélem így is lesz !!

2 megjegyzés:

  1. Most találtam meg a bejegyzésedet, örülök hogy újra olvashatlak..
    gratulálok az ünnepelteknek... Bizonyára jó sikerült buli volt jó kis családi körbe..
    Szépek az ajándékok..Minden vágyad teljesüljön...
    Szép estét kívánok!

    VálaszTörlés