Powered By Blogger

2013. február 21., csütörtök

megérkeztek

... hál`Isten rendben megérkeztek, mire éjfélt ütött az óra ,a "lakótársak" vagyis a fiam és a menyasszonya megjöttek 900 km-ről. Velünk fognak lakni, aminek első lépéseként ma elárasztották a kis lakást csomagjaikkal, ömlesztve, de most még ez sem zavar . Türelmesen kivárjuk amíg nagyobb lakásba tudunk költözni, ahol kényelmesen elférünk négyen, az még 2-3 hónap, ha mindenki igyekszik akkor ez semmi gondot nem okoz, hiszen a gyerekünkről van szó, és az ö választottjáról. Persze kellő tolerancia , az  bizony kell - nem is kevés ! - ezt tudjuk jól. Én első lépésként reggel, hogy kialhassák magukat, szép csendben folytattam a tulipán projektem. Nem zörögtem, sem a mosogatással, sem a mosógéppel, megvárt minden , rohannom sem kellett sehova.
 A tegnap esti babás program , nagyon nagyon jó volt, a hölgy aki tartja, a saját kézimunka üzletében végtelen barátságos, ezek a tulipánok mind oda készülnek a kirakatba. Vittem néhányat, és annyira megtetszettek neki, hogy kért 40-50 db, és felkért, hogy szombaton segítsek átrendezni a kirakatot. Ez azért is nagy boldogság nekem, mert imádtam mindig ( amíg volt a boltocskám ) a kirakatot dekorálni. Rengeteget segít a német elsajátításában is. Javít, ha hibásan mondom, türelmesen próbálja elmagyarázni amikor nem értem. Hát ebből még , lehet egy igazán gyümölcsöző munka-hobbi kapcsolat, ami idegenben egy igazi kincs.
Csak a tél, az nem enged, havazik, hózik,  hull a hó, és hideg van.
A készülő babáról később jönnek majd a fázis fotók .


Szép hétvégét mindenkinek ( hó menteset ! )

3 megjegyzés:

  1. A gyümölcsöző munka-hobbi kapcsolat tetszik. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem is, mert erre tényleg nem is számítottam, de jó, hogy jött egy ilyen lehetöség sokat dob a hangulatomon, és a beilleszkedésemen , szép napokat kívánok neked a soproni télben !

      Törlés
  2. Örülök Neked, rád fér egy kis kirakatrendezés, mindig is imádtam a Te kirakatodat nézegetni! Emlékszel, mindig üzentél, amikor kimondottan nekünk, és az ovisoknak csináltad meg a kis boltocskád kirakatát :) Fényképet kérek ám róla! :)
    Szép hétvégét, kellemes együtt létet az ifjakkal! :)

    VálaszTörlés