2012. december 3., hétfő

vasárnapi séta...

...csendesen havazott délután, de nem akartunk egész nap a lakásban kuksolni,  bementünk a közeli , kedvenc kisvárosba, megnézni a fényeket. Nagyon kellemes volt a vásári forgatag, sokan voltunk a feldíszített utcákon,  mindenki vidáman jött - ment, a gyerekek kacarásztak, olyan igazi , békés adventi hangulat volt a templom körül. A puncs isteni volt, a méretes uraknál nagyon finom sült kolbászt lehetett kapni, saját gyártmányút, és ahogyan olvasgattam az otthoni vásári árakat, hát, hmm...lassan olcsóbb lesz itt falatozni . Igen, tegnap valóban azt gondoltam, hogy tulajdonképen szerencsés vagyok, amiért a sors lehetőséget ad , ennyi szép lathatásában, még ha a hétköznapi dolgok közt ezt nem is látom mindig , igazán.
Persze a honvágy az más, azt meg kell tanulni kezelni, mert valahol jó is, hiszen ha nem lenne, akkor az azt jelentené, hogy nem éltem boldogan ott ahol születtem, és nem vágynék vissza, majd idős koromra. Addig meg gyűjtöm a sok szép élményt a szívemben, hogy erősítsék a lelkemet, ha szükség van rá.
.... három hét, és itt lesz az ünnep, készítem a szívem - lelkem.......hogy szép legyen !


....szép hetet mindenkinek, jó várakozást !!

3 megjegyzés:

  1. Meg kell tanulni átélni a jelent!Én is tanulom.

    VálaszTörlés
  2. Òhh , Èva ezt a mondatodat kiírom útmutatónak, mert minden benne van, köszönöm , köszönöm, nem felejtem el !!!!! Üdvözlöm Sopront, Kőszeget és a mindig fújó nyugati szeleket !!

    VálaszTörlés
  3. Olyan szépen fogalmaztad meg hogy nincs mit hozzá fűzni....Szép hetet!!!

    VálaszTörlés