Powered By Blogger

2012. március 20., kedd

Tavasz van......

.....kertben,házban és igyekszem,hogy a lelkemben is helye legyen a megújulásnak. A kertben nap mint nap látom a nyíló krókuszok szépséges szirombontását,a házban rengeteg a rendezni ,molyolgatni való a sok-sok összegyűjtött ez meg azzal, csak képes újságokból sikerült összegyűjtenem szekrénnyi mennyiséget (nincs több szekrény !!)Ami nagyon-nagyon szívemhez nőtt azok maradnak,de amit már sokszor átnéztem,azokat elajándékozom,hátha másnak az újdonság erejével hat.Hihetetlen,hogy mi mindent tud az ember összegyűjteni !! - aztán idő múlásával elfelejteni,hogy mi is van,és hol is van. Szóval nem unatkozom ( igaz ez még soha nem fordult elő velem a 47 évem alatt )




Mindenkinek gyönyörű szép tavaszt kívánok !

7 megjegyzés:

  1. Csoda jó hangulatúak ezek a képek. Kedvencem a kis lila virágok a teás csészében.

    VálaszTörlés
  2. Ó de jó képeket hoztál....Tavaszt idéző.. Neked is szép tavaszt és szép hetet!

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok . A csészék legújabb gyűjtögetés részei,mert ha a jó sorsom megengedi,és ott lehetek a Budapesti Karácsonyi Vásáron,akkor mindig ettől a keramikustól ajándékozom meg magam egy kedves darabbal ( vásárfiával ), és nő a gyűjtemény ..teát is ittam már belőle,de úgy szeretem nézegetni !!!!

    VálaszTörlés
  4. Jó selejtezést és elajándékozást! Nálam is örök téma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva,ha így haladok,soha nem lesz vége,lassan itt a kicsi,édes ,fehér kerámia nyuszikák színre lépésének ideje - csak találjam meg,hogy melyik kartondobozba kerültek !!

      Törlés
  5. Hallo,
    your spring flowers in the tea pot are very nice.
    By
    Vera

    VálaszTörlés