Powered By Blogger

2011. április 15., péntek

kedves feladat...volt

Sok vendég óvónénit vártunk a munkahelyemen csütörtökre.Szívesen vállaltam a dekorálásban való segédkezést.Eva barátnőmmel szalvétagyűrűket gyártottunk, a lehető legkisebb anyagköltséggel, az-az a jó öreg(kicsi) papírhengerből,némi díszítéssel.Ez volt a kreatív újrafelhasználás legfrissebb ötlete.Hogy mi mindenre nem jó ez a kicsi guriga ??! ezt a házi feladatot nagyon szorgalmasan elvégeztem, bezzeg a nèmet lecke...na ,az sokkal nehezebben megy,valahogy sokkal kevésbé köt le, pedig komoly elhatározással indultam neki.

6 megjegyzés:

  1. Ötletes, és szép. Tudod, mi a szépséghiba???? ...a műanyagkosár.De ezt senki más nem veszi észre, csak az, aki abban az öviban nevelődött, azok között, akik ott élnek, mert ez nem olyan munka, mint más. És nem azért mondom, mert már nem vagyok ott.

    VálaszTörlés
  2. Olyan jó veled dolgozni, mindig klassz ötleteid vannak!

    VálaszTörlés
  3. Ibolya, a müa.kosárban csak szállítottam az oviba itthonról,ott már senki nem látta, kora reggel kipakoltam, mielőtt bárki megérkezett volna.Ràadàsul még az eső is esett reggel,és a kosarat csak egy nagy nejlon(kukás) zsákba tudtam beletenni, száját összefogva mentem dolgozni,még jó,hogy senki nem látott !!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó az oldal. Nem tudom miben tudnék még segíteni.
    A ,,Készen kapott fiatalember"

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jók ezek a szalvétagyűrűk.
    Nagyon ügyesek voltatok Évivel :))

    VálaszTörlés
  6. Jéééé...ezek ugyanolyanok, mint az én meghívóim!!!
    Pont ma fogom feltenni a blogomba...

    VálaszTörlés