Powered By Blogger

2011. március 27., vasárnap

kerti àlmok

Borongós vasárnap reggel, meg az óra átállítás, és a menetrendszerű nátha kidobott az ágyból.Ami, remek alkalom arra,hogy az ember lánya "kicsit"barangoljon a világhálón.No,nem mintha erre bármiféle külön késztetés kellene nekem.Találtam valamelyik német nyelvű oldalon sok krókuszos fotót, na igen,- ezt ide varázsolhatná egy tündér nekünk.Türelmes ember vagyok, talán még megélhetem,hogy a kertünk ilyen tavaszi nyitánnyal örvendeztessen meg valamikor.A recept könnyen kitalálható : sok-sok száz virághagyma,rengeteg guggoló gyakorlat az ültetéskor, és meglesz a csodás látvány.Végül is,ha népes családom minden tagja elültet több 100 hagymát, akkor meg is lesz. Milyen jó a nagy család !!

4 megjegyzés:

  1. Ez tényleg nagyon szép, de előbb gyógyulj meg teljesen, aztán sétálgathatsz majd a Te szép virágaid között is. Próbálj meg sokat pihenni, este pedig hamar bújj ágyba.

    VálaszTörlés
  2. Köszi,sokat pihentem,csak közben kimosattam a heti szennyest,főztem, stb.az ágyba bújás jó dolog,de náthásan függőleges állapotba kellene hozni az ágyat, hogy levegőt is kapjak közben.De a virágos képekkel,és ültetési ígéretemmel kibékítettem egy uramat, a kardvirágos affér miatt !!Minden jó,ha jó a vége !

    VálaszTörlés
  3. Liebe Jozseva,
    vielen lieben Dank für deinen Kommentar bei mir.
    Ich freue mich, dass du gerne bei mir mitliest.

    Ich schau jetzt mal bei dir. Wenn ich auch gar nichts lesen kann .... so kann ich doch die Bilder anschauen.

    ♥liche Grüße
    Gabriele

    VálaszTörlés
  4. Liebe Gabriele,danke ich deine Antworte.Entschuldigung,wenn schreibe ich fäschlich,aber ich lerne jetzt die Fremdsprache-Deutsch.Nur verstehe ich ein bisschen.Lbg.Eva

    VálaszTörlés